Tävlingen

Tävlingen

NYTT FÖR ÅR 2018:

Lag-SM kommer från om med 2018 kombineras med juniorernas individuella SM i V5 och T7. De har tidigare ridit dessa grenar på SM. Detta kommer göra Lag-SM lite större, vilket vi tycker är jätteroligt!

 

VIKTIGT:

Sista anmälningsdag till Lag-SM är 18 juni. Vilket betyder att kvalpoängen ska vara rapporterade och kvalen måste ägt rum innan det datumet.

LAG-SM KVAL ARRANGERAT AV EDDA:

Edda kommer självklart arrangera ett Lag-SM kval på Forsen Islandshästar. Datumet för detta kval är 19- 20 maj. Mer information och anmälan finns på Indta.se.

Reglemente för Lag-SM:

Lag-SM är Sveriges största ungdomstävling med islandshästar. Tävlingens ledord är sportmannamässighet och god ridning. Det är en händelserik helg med många unika grenar som inte rids så ofta i Sverige. Det gör av stora krav ställs på lagets och hästarnas mångsidighet och anpassningsförmåga.

 

Lag-SM är en lagtävling som rids i två steg. Först måste lagen deltaga på en uttagning som anordnas regionalt i landet för att rida ihop sina kvalpoäng. Var dessa anordnas går att se på Svenska islandshästförbundets hemsida. De fjorton lag som har högst medelpoäng och vinnaren för föregående år är de som får tävla på Lag-SM.

 

För mer information om Lag-SM kan du klicka på följande bilaga:

 

.

Dressyrprogram:

Copyright @ All Rights Reserved